درخواست مشاوره

مقالات و مطلب خواندنی

کلیات در مورد ثبت شرکت سهامی عام.

کلیات: شرکت‌هایی که موسسین آن‌ها قسمتی از سرمایه شرکت را از طریق فروش سهام به مردم تامین می‌کنند شرکت سهامی عام نامیده می‌شود و باید بلافاصله قبل یا بعد از نام شرکت عبارت سهامی عام در کلیه اوراق و اطلاعیه‌ها و اگهی‌های شرکت بطور روشن و خوانا قید شود (مستفاد از ماده ۴ ل. ا. ق. ت) و سرمایه در موقع تاسیس شرکتهای سهامی عام نباید از پنج میلیون ریال کمتر باشد و در صورتی که بنا به موجباتی سرمایه شرکت سهامی عام در هر زمان کمتر از مبلغ مذکور شود باید ظرف یک سال از طریق افزایش سرمایه - سرمایه شرکت به حد مقرر برسد و در صورت عدم حصول شرکت سهامی عام باید به انواع شرکت‌های دیگر مصرح در sabtrastin.net قانون تجارت تبدیل شود و در غیر این صورت هر ذینفع (سهامدار) می‌تواند انحلال شرکت سهامی عام را از دادگاه صلاحیتدار تقاضا نماید.

ادامه مطلب
نمونه صورتجلسه تغییر محل در شرکتهای سهامی خاص.

بسمه تعالی نمونه صورتجلسه تغییر محل در ثبت شرکتهای سهامی خاص نام شرکت: …………............... ……………… شماره ثبت شرکت: ………………………… سرمایه ثبت شده: ……………. …………… صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده شرکت................... سهامی خاص ثبت شده به شماره......... در تاریخ............. ساعت.................... با حضور کلیه / اکثریت سهامداران در محل قانونی شرکت (درصورتی که مجمع در غیر محل شرکت تشکیل شده آدرس آن محل در قسمت محل قانونی شرکت نوشته شود) تشکیل گردید. الف: در اجرای مفاد ماده ۱۰۱ لایحه اصلاحی قانون تجارت: ۱ـ خانم/ آقای....................................... به سمت رئیس جلسه ۲ـ خانم/ آقای....................................... به سمت ناظر جلسه ۳ـ خانم/ آقای....................................... به سمت ناظر جلسه ۴ـ خانم / آقای....................................... به سمت منشی جلسه انتخاب شدند. ب: دستور جلسه، تغییر محل شرکت مورد بحث و بررسی قرار گرفت در نتیجه محل شرکت از آدرس............................................................................ خیابان...................... کوچه...................... پلاک..................... کدپستی................. به آدرس...................................................................... خیابان................... کوچه.................. پلاک................ کدپستی................... تغییر یافت و ماده................ اساسنامه به شرح فوق اصلاح می‌گردد. ج: به خانم/ آقای............................. (احدی از سهامداران یا احدی از مدیران یا وکیل رسمی شرکت) وکالت داده می‌شود که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکت‌ها نسبت به ثبث صورتجلسه و پرداخت حق الثبت و امضاء ذیل دفا‌تر ثبت اقدام نماید. امضاء هیات رئیسه جلسه: رئیس جلسه:........................... ناظر جلسه:........................... ناظر جلسه:........................... منشی جلسه:........................... تذکرات: ۱- در صورتی که هیات مدیره طبق اساسنامه شرکت اختیار تغییر محل را داشته باشد با تنظیم صورتجلسه هیات مدیره نسبت به تغییر محل اقدام شود. ۲- در صورتیکه تغییر محل از یک شهرستان به شهرستان دیگر باشد نام شهرستان و آدرس محل آن در شهرستان دقیقاً قید شود و پیگیری شود که پرونده به شهرستان مربوطه ارسال گردد. ۳- صورتجلسه در چند نسخه تنظیم و کلیه صفحات به امضاء هیات رئیسه جلسه برسد و یک نسخه آن تحویل اداره ثبت شود. ۴- در صورتی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده رعایت تشریفات دعوت وفق اساسنامه شرکت و مواد لایحه اصلاحی قانون تجارت (ماده ۹۹) الزامی است. ۵- در صورتی مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده اصل روزنامه حاوی آگهی دعوت بهمراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۶- نام سهامداران حاضر در مجمع و تعداد سهام آن‌ها در یک لیست نوشته و به امضاء آن‌ها برسد و هیات رئیسه مجمع صحت آن را تأیید و بهمراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۷- صورتجلسه حداکثر ظرف یک ماه از تاریخ تشکیل جلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود.

ادامه مطلب
تعریف شرکت و چگونگی ثبت آن.

شرکت یا کمپانی به معنای یک انجمن یا بنگاه تجاری یا یک شخص حقیقی یا حقوقی یا ترکیبی از هر دوی آنها است. بنا بر تعریف قانون مدنی ایران، شرکت عبارت است از اجتماع حقوق مالکین متعدد در شیء واحد به نحو اشاعه ولی این تعریف در برگیرنده مشاعات نیز می‌باشد. بنابر مفهومی که از قانون تجارت استنباط می‌شود، شرکت، قراردادی است که بر اساس آن اعضا یا شرکا سود حاصل از سرمایه را تقسیم می‌کنند.۳شرکت‌ها  در قوانین ایران شخصیت حقوقی دارند.
• ۱انواع شرکت
• ۲سهام
• ۳سهام‌دار
• ۴هیئت مدیره
• ۵منابع
• ۶پیوند به بیرون
انواع شرکتویرایش
بطور کلی در قانون تجارت هفت گونه شرکت تجاری وجود دارد.
1. شرکت سهامی. شامل شرکت سهامی عام و شرکت سهامی خاص
2. شرکت با مسئولیت محدود.
3. شرکت تضامنی.
4. شرکت مختلط غیر سهامی.
5. شرکت مختلط سهامی.
6. شرکت نسبی.
7. شرکت تعاونی تولید و مصرف.
سهامویرایش
سهم (مفرد سهام) اجزایی است، که سرمایه هر شرکت را تشکیل می‌دهد. داشتن سهم، مالکیت مشاعی بر سرمایه ایجاد نمی‌کند، مگر در هنگام انحلال شرکت.
سهام‌دار
به اعضای شرکت، در شرکت‌های سهامی و تعاونی، سهامدار گفته می‌شود. اعضای شرکت، مالکین دارایی آن شناخته نمی‌شوند. بلکه صرفاً به نسبت سهام خود، دارای حقوقی نسبت به شرکت خواهند بود. سهام‌دار نسبت به شرکت، حقوق و تعهداتی دارد. میزان این مسئولیت بسته به نوع شرکت، متفاوت است.
هیئت مدیره
هیئتی حداقل ۳ نفره، که کار اداره شرکت را بر عهده دارند، هیئت مدیره نامیده می‌شوند. اعضای هیئت مدیره،  الزامأ نباید سهام‌دار شرکت باشند. مدیر عامل توسط هیئت مدیره؛ عزل و نصب می‌شود


ثبت شرکت :
ثبت شرکت فرآیندی است که طی آن اشخاص حقیقی یا حقوقی قراردادی را مابین خود امضا می کنند که این قرارداد در برگیرنده قواعدی برای تعامل این اشخاص با یکدیگر و همچنین با اشخاص ثالت (خارج شرکت) است. شرکت ها بر حسب فعالیت و نوع تعامل مابین شرکا و سهامداران انواعی دارند نظیر سهامی خاص، مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، سهامی عام و … و مسلما بر حسب نوع شرکت قواعد و چارچوب حاکم و در نتیجه نوع قرارداد و مراحل ثبت شرکت نیز متفاوت خواهد بود.
مراحل ثبت
1- واریز فیش تعیین نام و ثبت اطلاعات شناسایی متقاضی
2- انتخاب نام اولیه توسط تعیین نام
3- قسمت کار‌شناسی پذیرش:
کار‌شناس مربوطه پس از بررسی مدارک در صورت تکمیل بودن اقدام به پذیرش نموده و پس از ثبت مشخصات متقاضی و نوع پذیرش در سیستم، رسید پذیرش را صادر نموده و یک نسخه آن را به مدارک منضم نموده و یک نسخه را به متقاضی تحویل می‌نماید.
4- ورود اطلاعات :
پس از ورود اطلاعات مدارک توسط کاربر و تائید صحت آن توسط متقاضی درخواست مربوطه به واحد تعیین نام جهت تائید نهایی نام و تعیین کار‌شناس تاسیس ارسال می‌گردد. بدین ترتیب اولویت‌های مشخص شده از طرف متقاضی نام مورد نظر در سیستم بررسی می‌گردد. پس از کار‌شناسی و کنترل نام‌ها توسط کار‌شناس تعیین نام، سرپرست تعیین نام موظف به تأیید و یا رد نظریه کار‌شناس مربوطه می‌باشد.
قابل توجه است که پس اعمال نظریه سرپرست تعیین نام، متقاضی درخواست کننده از وضعیت تأیید و یا رد نام‌های درخواست شده خود و در صورت انتخاب یک نام عنوان نام انتخاب شده مطلع می‌گردد. وجود ایراد در نام‌های مشخص شده به صورت پیغام ایرادی به متقاضی ارسال شده و در صورت رد تمامی نام‌ها توسط واحد تعیین نام متقاضی موظف است نسبت به رفع نقص نام‌ها و ارسال مجدد آن‌ها اقدام نماید. قابل ذکر است که نام تعیین شده از تاریخ تعیین، از تاریخ تعیین تا ثبت شرکت صرفا تا۲ ماه اعتبار داشته و پس از مهلت فوق اگر شرکت همچنان ثبت نشده باشد باید نسبت به تمدید نام در واحد تعیین نام اقدام نماید.
5- تعیین کار‌شناس ممیزی
6- بررسی کار‌شناسی تاسیس:
پس از ارجاع پرونده به کارتابل بررسی اصل مدارک کار‌شناس، متقاضی فرم‌های چاپ شده را توسط شرکاء تکمیل امضاء نموده و به همراه مدارک شناسایی و در صورت نیاز، اصل مجوز صادر شده به کارتابل بررسی اصل مدارک مربوط به کار‌شناس ممیزی بررسی کننده پرونده، تحویل می‌نماید. در کارتابل جاری صحت مدارک کنترل و در صورت تکمیل بودن مدارک پرونده به کارتابل دفتر ثبت تأسیس ارسال می‌گردد و در صورت وجود نقص در صحت اطلاعات ارسال شده از طرف متقاضی، پرونده به کارتابل کار‌شناس ممیزی بررسی کننده جهت بررسی مجدد ارسال می‌گردد.
در صورتی که ایرادات غیر قابل رفع باشد. درخواست ثبت به کلی رد خواهد شد ضمنا شرکت با مسئولیت محدود می‌بایستی تمام سرمایه نقدی شرکت را تا دیه و سهم الشرکه غیر نقدی نیز تقویم وهمراه مدارک تسلیم گردد. در شرکتنامه باید صراحتا قید شده باشد که سهم الشرکه‌های غیرنقدی هر کدام به چه میزانی تقویم شده است هر شرکتی که بر خلاف این موارد تشکیل شده باشد باطل و از درجه اعتبار ساقط است.
7- بررسی سرپرستی
8- محاسبه هزینه ثبتی:
پس از ارجاع پرونده به واحد حسابداری، مشخص شده و متقاضی می‌بایست نسبت به پرداخت هزینه‌های مذکور اقدام نماید. (هزینه حق الثبت و هزینه حق الدرج)
پس از تکمیل فیش‌های واریزی متقاضی و ثبت آن‌ها در حسابداری تأسیس پرونده به واحد ثبت دفا‌تر تاسیس ارسال می‌گردد.
9- دفتر ثبت تاسیس:
پس از ارجاع پرونده به کارتابل دفتر ثبت تاسیس، اطلاعات مربوطه در دفا‌تر ثبت نوشته می‌شود و ذیل دفا‌تر ثبت، توسط متقاضی پس از احراز هویت اخذ امضاء می‌گردد، که در این مرحله شماره ثبت تقاضای مربوطه تعیین می‌گردد.
10- دبیرخانه مکانیزه:
در این مرحله متقاضی می‌بایست پیش نویس آگهی که ذیل آن عبارت تکمیل امضاء درج شده است را به متصدی مربوطه در واحد دبیرخانه جهت دریافت نسخه‌های پاکنویس آکهی که در آن شماره و تاریخ صدور درج گردیده تحویل نماید.
11- مراجعه به ریاست:
متقاضی پس از دریافت نسخه‌های پاکنویس (به همراه پیش نویس) جهت اخذ امضاء از ریاست یا معاون اداره مراجعه می‌نماید و پس از امضای به قسمت دبیرخانه جهت ممهور نمودن اوراق مراجعه خواهد کرد. در این مرحله متقاضی می‌بایست نسخه اصل آگهی صادره که ممهور به مهر برجسته می‌باشد را به قسمت روزنامه رسمی جهت چاپ آگهی تحویل نماید.
12- تکمیل فرم تعیین نام و پرداخت فیش بعنوان هزینه تعیین نام.

ادامه مطلب
تعریف شرکت سهامی خاص.

*شرکت سهامی خاص

شرکتی که از حداقل ۳ سهامدار(موسس) به صورت حقیقی یا حقوقی می باشد تشکیل میشود.در این نوع شرکت اعضای هیئت مدیره اجبارا باید از سهامداران باشند و این نوع شرکت دارای بار تعهدی و مسئولیتی بالاتری نسبت به شرکت مسئولیت محدود می باشد.شرکت سهامی خاص بیشتر مناسب برای حضور در مناقصات و مزایدات و پیمان ها می باشد. چرا که دارای بار مسئولیتی بالایی می باشدبه طور مثال بار تعهدی به میزان درصد سهام هریک از سهامداران می باشد که این موضوع برای کارفرمایان مناقصه گذار و ارگان های دولتی از اهمیت خاصی برخوردار می باشد.پس در نتیجه شرکت سهامی خاص از اعتبار بیشتری برای شرکت در مناقصات و مزایدات همچنین بانک های دولتی و خصوصی برای اخذ وام و تسهیلات و اخذ ضمانت نامه بانکی برخوردار می باشد.

ادامه مطلب
افزایش سرمایه شرکت در شرکتهای سهامی.


افزایش و کاهش سرمایه شرکت
افزایش سرمایه شرکت
افزایش سرمایه شرکت عبارت است از افزایش اسمی میزان سرمایه ثبت شده شرکت یا به عبارت دیگر افزایش تعداد سهام منتشره توسط شرکتهای سهامی.
شرکت‌ها در مواقعی که احتیاج به نقدینگی برای فعالیت‌های جدید یا توسعه فعالیتهای قبلی دارند از یکی از مزایای حضور در بورس یعنی اقدام به افزایش سرمایه می‌نمایند. تامین مالی از طرق مختلفی چون آورده نقدی، استفاده از اندوخته‌های سنوات گذشته، صرف سهام و یا ترکیبی از موارد مذکور صورت می‌گیرد. اما شاید جالب باشد بدانیم که یک شرکت چگونه میزان سرمایه خود را و طی چه مراحلی افزایش می‌دهد. معمولا پس از پیشنهاد هیئت مدیره و ارائه طرح توجیهی و مشخص نمودن روش و محل سرمایه گذاری و میزان افزایش سرمایه، این افزایش به میزان مشخص به تصویب مجمع عمومی فوق العاده می‌رسد. سپس در اختیار هیئت مدیره قرار گرفته و این هیئت پس از طی مراحلی با جلب رضایت سازمان بورس اوراق بهادار اقدام به ثبت افزایش سرمایه می‌نماید. طی این نوشتار برآنیم که جزئیات دقیق تری برای یک افزایش سرمایه به همراه مستندات قانون تجارت و همچنین ذکر یک مثال ارائه نمائیم.
تغییر در سرمایه شرکت تنها در صلاحیت مجمع فوق العاده سهامداران شرکت می‌باشد. لازم به یادآوری است که این مجمع با حضور بیش از نصف سهام دارای حق رای و در نوبت دوم دعوت، با حضور بیش از یک سوم سهام به حد نصاب قانونی می‌رسد وهمچنین تصمیمات مجمع فوق العاده با اکثریت دو سوم آرا در جلسه رسمی معتبر است. (مواد ۸۳ و۸۴ و ۸۵ قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران)
کاهش سرمایه شرکت
هم چنان که سرمایه ممکن است اضافه شود گاهی اتفاق می‌افتد که تقلیل پیدا می‌کند. کاهش سرمایه شرکت به دو صورت انجام می‌شود:
کاهش سرمایه شرکت
کاهش اختیاری سرمایه شرکت
در مواردی که شرکت به زودی موفق به انجام منظور خود نمی‌شود و بیش از مبلغ مورد احتیاج سرمایه در اختیار دارد، می‌تواند قسمتی از سرمایه خود را کاهش داده و به شرکاء مسترد دارد.
طبق ماده ۱۸۹ اصلاحی مجمع عمومی فوق العاده شرکت می‌تواند به پیشنهاد هیئت مدیره در مورد کاهش سرمایه به طور اختیاری اتخاذ تصمیم کند، مشروط بر اینکه در اثر کاهش به تساوی حقوق سهام لطمه‌ای وارد نشود و سرمایه شرکت از حداقل مبلغ مقرر کمتر نشود. یعنی در شرکت‌های سهامی از پنج میلیون ریال و در شرکت‌های سهامی خاص از یک میلیون ریال کمتر نباشد.
کاهش سرمایه به یکی از دو طریق ممکن است:
کاهش تعداد سهام که در اینصورت بعضی از شرکا قیمت اسمی سهم خود را دریافت و با رضایت از شرکت خارج می‌شوند.
کاهش مبلغ اسمی سهام مثلا سهام ده هزار ریالی به پنج هزار ریال تنزل و مازاد آن به صاحبان سهام مسترد می‌شود.
باید متوجه بود که خرید سهام شرکت توسط‌‌ همان شرکت ممنوع است زیرا در این صورت سرمایه شرکت تقلیل پیدا می‌کند بدون اینکه کاهش سرمایه آگهی شود.
کاهش اجباری سرمایه شرکت
اگر تقلیل سرمایه در اثر برداشت نباشد بلکه زیان‌های وارده به قدری باشد که نصف سرمایه شرکت از میان برود، در این صورت قانون هیئت مدیره شرکت را موظف نموده که مجمع عمومی را دعوت نمایند تا نسبت به بقاء یا انحلال شرکت تصمیم بگیرند. البته مجمع عمومی تصمیم به انتشار سهام جدید و یا کاهش سرمایه و یا انحلال شرکت خواهد گرفت. این تصمیم را در هر حال مدیران شرکت مطابق مقررات قانون به اطلاع مرجع ثبت شرکت‌ها خواهند رسانید. هرگاه مجمع عمومی فوق العاده رأی به انحلال شرکت ندهد باید در‌‌ همان جلسه با رعایت مقرراتی که برای ثبت شرکت لازم است سرمایه شرکت را به مبلغ سرمایه موجود کاهش دهند مشروط بر اینکه از میزان حداقلی که برای شرکت‌های سهامی تعیین شده کمتر نباشد.

 افزایش سرمایه شرکت عبارت است از افزایش اسمی میزان سرمایه ثبت شده شرکت یا به عبارت دیگر افزایش تعداد سهام منتشره توسط شرکتهای سهامی.

ادامه مطلب
نمونه آگهی دعوت سهامداران به تشکیل مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده در شرکتهای سهامی خاص.

بسمه تعالی نمونه آگهی دعوت سهامداران به تشکیل مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده در شرکتهای سهامی خاص آگهی دعوت سهامداران شرکت.......................................... سهامی خاص ثبت شده به شماره......................... و شناسه ملی...................... جهت تشکیل مجمع عمومی عادی. بدینوسیله از کلیه سهامداران شرکت دعوت می‌شود تا در جلسه مجمع عمومی (عادی سالیانه) یا (عادی بطور فوق العاده) که در ساعت................ مورخ................ در آدرس................ خیابان................ کوچه................ کدپستی................ تلفن................ تشکیل می‌گردد حضور بهمراه رسانند. دستور جلسه: ۱- انتخاب اعضای هیات مدیره ۲- انتخاب بازرسین ۳- انتخاب روزنامه کثیر الانتشار ۴- تصویب تراز و حساب سود و زیان سالانه و تعیین پاداش هیات مدیره و بازرسین. هیات مدیره شرکت

ادامه مطلب
موضوع شرکت جهت ثبت شرکت سهامی خاص.

موضوع شرکت موضوع شرکت عبارت است طراحی – مشاوره- نظارت- اجرا – متره و برآورد - مرمت و پیمانکاری کلیه عملیات ساختمانی- تعمیر و ساخت و پیمانکاری پروژه‌های عمرانی و مهندسی سیویل و انبوه سازی- و شهر سازی پیمانکاری در زمینه امور برق و نیرو (تاسیسات برقی و مکانیکی) – خدمات عمومی و تزیینات ساختمانی - تهیه مواد و مصالح ساختمانی -واردات و صادرات در رابطه با موضوع شرکت - شرکت در مناقصات و مزایدات دولتی و غیر دولتی -. اخذ تسهیلات ریالی و ارزی از بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری – شرکت درنمایشگاه‌ها و... - و کلیه اموری که به نحوی با موضوع شرکت در ارتباط باشد

ادامه مطلب
پرداخت بقیه مبلغ اسمی سهام در شرکت سهامی خاص.

پرداخت بقیه مبلغ اسمی سهام قسمت پرداخت نشده مبلغ اسمی سهام مذکور در ماده ششم برحسب احتیاجات شرکت در موعد یا مواعدی که طبق تصمیم هیئت مدیره تعیین می‌شود پرداخت می‌گردد و در این مورد هیئت مدیره وفق مواد ۳۵ تا۳۸ لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت اقدام خواهد نمود.

ادامه مطلب
صورتجلسه مجمع عمومی موسسین شرکت سهامی خاص.

صورتجلسه مجمع عمومی مؤسسین شرکت سهامی خاص بسم الله الرحمن الرحیم صورتجلسه مجمع عمومی مؤسسین شرکت سهامی خاص در تاریخ / /90 با حضور کلیه سهامداران در محل قانونی شرکت تشکیل و در اجرای دستور ماده۱۰۱ لایحه اصلاحی قانون تجارت ۱- به سمت رئیس ۲- به سمت ناظر ۳- به سمت ناظر ۴- به سمت ناظر ۵- به سمت ناظر به سمت منشی جلسه انتخاب و سپس ریاست جلسه رسمیت مجمع را اعلام و نسبت به موارد ذیل: ۱- تصویب اساسنامه-۲- انتخاب اعضای هیئت مدیره ۳- انتخاب بازرسان -۴- انتخاب روزنامه کثیرالانتشار جهت درج اگهی‌های شرکت ۵- تعیین سهامداران و تعداد سهام آنان پس از بحث و بررسی به اتفاق آراء اتخاذ تصمیم بشرح زیر بعمل آمد. الف) اساسنامه شرکت در ۶۴ ماده و ۱۱ تبصره به تصویب کلیه مؤسسین رسید و ذیل صفحات آن امضاء شد. ب) نامبردگان ذیل به عنوان اعضای هیئت مدیره برای مدت دو سال انتخاب شدند. ۱- ۲- ۳- ۴- آقای ............. ۵- آقای........... کلا برای مدت ۲ سال انتخاب شدند. ج) با رعایت ماده۱۴۷ لایحه اصلاحی قانون تجارت اقای............................. فرزند......................... دارای. ش. ش..................... کدملی................................... ساکن............................................................. به عنوان بازرس اصلی و آقای....................................... فرزند.................. به ش ش............. کد ملی..................................... ساکن............................................................................................... کد پستی........................ به عنوان بازرس علی البدل برای مدت یکسال انتخاب و با امضاء ذیل این صورتجلسه قبولی خود را برای انجام وظایف مربوطه اعلام نمودند. محل امضاء سهامداران امضاء هیئت رئیسه ۱- رئیس: ۲- ناظر: ۳- ناظر: ۴- بازرس اصلی: ۵- بازرس‌علی‌البدل: ۶- منشی: د) روزنامه کثیرالانتشار ............ برای درج آگهی‌های شرکت انتخاب شد. ه) کلیه سهامداران به مدیر عامل با حق توکیل به غیر (احدی از سهامداران - عضو هیئت مدیره- وکیل رسمی) وکالت می‌دهند ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکت‌ها و پرداخت حق الثبت نسبت به امضاء ذیل دفا‌تر ثبت اقدام نماید. نام و نام خانوادگی و امضاء رئیس جلسه ناظر جلسه ناظر جلسه منشی جلسه

ادامه مطلب
نمونه صورتجلسه مجمع عمومی عادی سالیانه یا عادی بطور فوق العاده برای انتخاب مدیران و بازرسین وروزنامه و تصویب تراز در شرکتهای سهامی خاص.

بسمه تعالی نمونه صورتجلسه مجمع عمومی عادی سالیانه یا عادی بطور فوق العاده برای انتخاب مدیران و بازرسین وروزنامه و تصویب تراز در شرکتهای سهامی خاص نام شرکت: …………............... ……………… شماره ثبت شرکت: ………………………… سرمایه ثبت شده: ………………………… صورتجلسه مجمع عمومی عادی سالیانه (یا عادی بطور فوق العاده) شرکت …………… سهامی خاص ثبت شده به شماره ….... …… در تاریخ …………… ساعت……… با حضور کلیه / اکثریت سهامداران در محل قانونی شرکت (اگر جلسه در محل دیگری غیر از محل قانونی شرکت تشکیل شده آدرس آن محل نوشته شود) تشکیل گردید. الف: در اجرای ماده ۱۰۱ لایحه اصلاحی قانون تجارت: ۱ـ خانم/ آقای ………………………… به سمت رئیس جلسه ۲ـ خانم/ آقای ………………………… به سمت ناظر جلسه ۳ـ خانم/ آقای ………………………… به سمت ناظر جلسه ۴ـ خانم/ آقای………………………… به سمت منشی جلسه انتخاب شدند. ب: در خصوص دستور جلسه، ۱ـ انتخاب مدیران ۲ـ انتخاب بازرسین ۳ـ انتخاب روزنامه کثیرالانتشار ۴ـ تصویب ترازنامه حساب سود و زیان به شرح ذیل اتخاذ تصمیم شد. ب ـ ۱ـ اعضای هیات مدیره عبارتند از خانم/آقای …………………… خانم/آقای…………………… خانم/آقای …………………… برای مدت دو سال انتخاب و با امضاء ذیل صورتجلسه قبولی خود را اعلام می‌دارند. مجمع تصویب نمود در اجرای ماده ۱۲۴ لایحه اصلاحی قانون تجارت می‌تواند رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل یک نفر باشد. ب ـ ۲ـ با رعایت ماده ۱۴۷ لایحه اصلاحی قانون تجارت خانم / آقای ……………… به سمت بازرس اصلی خانم / آقای………………… به سمت بازرس علی البدل برای مدت یک سال مالی انتخاب شدند. ب ـ ۳ـ روزنامه کثیرالانتشار ………………………… جهت نشر آگهی‌های شرکت انتخاب شد. ب ـ۴ـ پس از قرائت گزارش بازرس قانونی ترازنامه و حساب سود و زیان شرکت منتهی به سال...................... مورد تصویب قرار گرفت. ج: به خانم / آقای ………………………… احدی از سهامداران یا احدی از مدیران یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده می‌شود که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکت‌ها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت و امضاء ذیل دفا‌تر ثبت اقدام نماید. امضاء هیات رئیسه: رئیس جلسه ……........... … ناظر جلسه ……………… منشی جلسه……………… امضا اعضای هیئت مدیره: ۱ ـ …………………… ۲ ـ …………………… ۳ـ …………………… ۴ ـ …………………… امضاء بازرسین: بازرس اصلی بازرس علی البدل: تذکرات: ۱- در صورتیکه دستور جلسه برای مجمع عمومی عادی سالیانه یا عادی بطور فوق العاده موارد انتخاب هیات مدیره و انتخاب بازرسین و انتخاب روزنامه و تصویب تراز و حساب سود و زیان و یا یک یا دو مورد از آن‌ها باشد می‌توانید از نمونه صورتجلسه استفاده و در دستور جلسه موارد مورد نیاز قید شود. ۲- نیازی به انتخاب روزنامه کثیرالانتشار در هر مجمع نمی‌باشد و تا زمانی که قصد تغییر روزنامه را ندارید‌‌ همان انتخاب اولیه دارای اعتبار می‌باشد. ۳- زمان برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه در ظرف چهار ماه اول سال مالی می‌باشد و چنانچه در آن مدت مجمع بنا به دلایلی تشکیل نشد باید مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده برگزار شود. ۴- اعضای هیات مدیره و بازرسین با امضای ذیل صورتجلسه قبولی خود را اعلام می‌نمایند و هم چنین می‌توانند طی نامه‌ای جداگانه قبولی خود را اعلام نماید این برگ‌ها باید به ضمیمه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۵- چنانچه در نظر باشد رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت یک نفر باشد و این امر در اساسنامه مقرر نشده باشد و با رعایت ماده ۱۲۴ لایحه اصلاحی قانون تجارت باید مراتب به تصویب ۳/۲ اعضای مجمع برسد. ۶- صورتجلسه هیات مدیره با استفاده از نمونه ضمیمه در خصوص تعیین سمت اعضای هیئت مدیره و تعیین دارندگان حق امضاء تنظیم شود. ۷- صورتجلسه در چند نسخه تنظیم و کلیه صفحات به امضاء هیات رئیسه جلسه برسد و یک نسخه آن تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۸- در صورتی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده با رعایت تشریفات دعوت وفق اساسنامه شرکت و مواد لایحه اصلاحی قانون تجارت (ماده ۹۹) الزامی است. ۹- در صورتیکه مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده اصلی روزنامه حاوی آگهی دعوت بهمراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۱۰- نام سهامداران حاضر در مجمع و تعداد سهام آن‌ها در یک لیست نوشته و به امضاء آن‌ها برسد و هیات رئیسه مجمع صحت آنرا تایید و بهمراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۱۱- صورتجلسه حداکثر ظرف یکماه از تاریخ تشکیل جلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود.

ادامه مطلب
نمونه صورتجلسه هیات مدیره در خصوص نقل و انتقال سهام در شرکتهای سهامی خاص.

بسمه تعالی نمونه صورتجلسه هیات مدیره در خصوص نقل و انتقال سهام در شرکتهای سهامی خاص نام شرکت: …………............... ……………… شماره ثبت شرکت: ………………………… سرمایه ثبت شده: ……………. …………… صورتجلسه هیات مدیره شرکت …………. …………. ……… سهامی خاص ثبت شده به شماره …………… با حضور کلیه / اکثریت اعضاء در تاریخ ……… ساعت…… … در محل شرکت تشکیل و تصمیمات ذیل اتخاذ گردید. هیات مدیره موافقت نمود که خانم/آقای ………................... …… با واگذاری ……................... …… کلیه سهام خود به خانم/آقای …………… فرزند …………… متولد …………… به شماره شناسنامه …………… صادره از…………… به آدرس خیابان …………… کوچه …………… پلاک …………… کدپستی…………… از شرکت خارج شد. و یا: خانم/آقای ………............ … با واگذاری …............. …… سهم از سهام خود به خانم/آقای………................. … فرزند …………… متولد…… به شماره شناسنامه…………… صادره از ………… به آدرس …………… خیابان…………… کوچه…………… پلاک…………… کدپستی…………… تعداد سهام خود را به …………… سهم کاهش داد. امضاء اعضاء هیات مدیره: ۱ ـ …………………… ۲ ـ …………………… ۳ـ …………………… ۴ ـ …………………… امضاء خریدار امضاء فروشنده تذکرات: ۱- صورتجلسه در چند نسخه تنظیم و کلیه نسخ و صفحات آن به امضای هیات مدیره و خریدار و فروشنده برسد. ۲- یک نسخه از صورتجلسه به دارایی مربوطه جهت تعیین مالیات نقل و انتقال سهام تحویل و پس از پرداخت مالیات مربوطه برگ مفاصا حساب بهمراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۳- فتوکپی شناسنامه سهامدار یا سهامداران جدید بهمراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۴- صورتجلسه حداکثر ظرف یک ماه از تاریخ تشکیل جلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود.

ادامه مطلب
نمونه صورتجلسه هیات مدیره در خصوص تغییر محل شرکت در شرکتهای سهامی خاص.

بسمه تعالی نمونه صورتجلسه هیات مدیره در خصوص تغییر محل شرکت در شرکتهای سهامی خاص نام شرکت: …………............... ……………… شماره ثبت شرکت: ………………………… سرمایه ثبت شده: ……………. …………… جلسه هیات مدیره شرکت........... سهامی خاص ثبت شده به شماره............ با حضور کلیه / اکثریت اعضاء در تاریخ.......... ساعت.................. در محل قانونی شرکت تشکیل و تصمیمات ذیل اتخاذ گردید. الف: با عنایت به اختیار حاصله از تبصره ……………… ماده …………… اساسنامه شرکت تصویب شد. آدرس قانونی شرکت از......... ……………… خیابان......... ……… کوچه......... ……… پلاک......... ……… کدپستی......... ……… به آدرس......... ……… خیابان......... ……… کوچه......... ……… پلاک......... ……… کدپستی......... ……… تغییر یابد. ب: به آقای / خانم.............. ……… احدی از مدیران یا سهامداران با وکیل رسمی شرکت وکالت داده می‌شود که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکت‌ها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت و امضاء ذیل دفا‌تر ثبت اقدام نماید. امضاء اعضاء هیات مدیره: ۱ ـ …………………… ۲ ـ …………………… ۳ـ …………………… ۴ ـ …………………… تذکرات: ۱- در صورتیکه جلسه با حضور اکثریت اعضاء تشکیل شده رعایت مقررات اساسنامه شرکت و لایحه اصلاحی قانونی تجارت در خصوص دعوت الزامی است. ۲- صورتجلسه حداکثر ظرف یکماه از تاریخ تشکیل جلسه به اداره ثبت شرکت‌ها تحویل گردد. ۳- صورتجلسه در چند نسخه تهیه و به امضاء اعضای هیات مدیره برسد و یک نسخه از آن تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود.

ادامه مطلب
نمونه صورتجلسه تغییر موضوع در شرکتهای سهامی خاص.

بسمه تعالی نمونه صورتجلسه تغییر موضوع در شرکتهای سهامی خاص نام شرکت: …………............... ……………… شماره ثبت شرکت: ………………………… سرمایه ثبت شده: ……………. …………… صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده شرکت.................................. سهامی خاص ثبت شده به شماره................... در تاریخ.......... ساعت.................... با حضور کلیه / اکثریت سهامداران در محل قانونی شرکت (درصورتی که مجمع در غیر محل شرکت تشکیل شده آدرس آن محل در قسمت محل قانونی شرکت نوشته می‌شود) تشکیل گردید. الف: در اجرای مفاد ماده ۱۰۱ لایحه اصلاحی قانون تجارت: ۱ـ خانم/ آقای ……............... ………… به سمت رئیس جلسه ۲ـ خانم/ آقای ……...............  به سمت ناظر جلسه ۳ـ خانم/ آقای ……............... ………… به سمت ناظر جلسه ۴ـ خانم / آقای……...............  به سمت منشی جلسه انتخاب شدند. ب: دستور جلسه، تغییر موضوع (یا الحاق مواردی به موضوع شرکت) مورد بحث و بررسی قرار گرفت در نتیجه موضوع شرکت به نحو ذیل تغییر یافت …..................................................................................... ........................................................................................... و ماده............................ اساسنامه به شرح فوق اصلاح می‌گردد. ج: به خانم / آقای...................................... احدی از سهامداران (یا احدی از مدیران یا وکیل رسمی شرکت) وکالت داده می‌شود ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکت‌ها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت و امضاء ذیل دفا‌تر ثبت اقدام نماید. امضا هیات رئیس جلسه: رئیس جلسه.................... ناظر جلسه.................... ناظر جلسه.................... منشی جلسه.................... تذکرات: ۱- در صورتی که موضوع شرکت کلاً تغییر یابد یا مواردی درآن اصلاح گردد یا مواردی به آن الحاق گردد، بطور کامل در صورتجلسه نوشته شود. ۲- در صورتیکه موضع قبل از ثبت نیاز به اخذ مجوز از مرجع خاصی باشد می‌توانید بدواً به مرجع مربوطه مراجعه و مجوز لازم را اخذ و بهمراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها نمایید و هم چنین می‌توانید صورتجلسه را تحویل اداره ثبت شرکت نموده و استعلام از مرجع ذیصلاح را اخذ و به آن مرجع مراجعه و پس از دریافت مجوز به اداره ثبت شرکت‌ها تحویل نمایید. ۳- صورتجلسه در چند نسخه تنظیم و کلیه صفحات به امضاء هیات رئیسه جلسه برسد و یک نسخه آن تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۴- در صورتی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده رعایت تشریفات دعوت وفق اساسنامه شرکت و مواد لایحه اصلاحی قانون تجارت ماده (۹۹) الزامی است. ۵- در صورتی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده اصل روزنامه حاوی آگهی دعوت بهمراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۶- نام سهامداران حاضر در مجمع و تعداد سهام آن‌ها در یک لیست نوشته و به امضاء آن‌ها برسد و هیات رئیسه مجمع صحت آن را تأیید و بهمراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۷- صورتجلسه حداکثر ظرف یکماه از تاریخ تشکیل جلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود.

ادامه مطلب
نمونه صورتجلسه تبدیل نوع شرکت در شرکتهای سهامی خاص.

بسمه تعالی نمونه صورتجلسه تبدیل نوع شرکت در شرکتهای سهامی خاص نام شرکت: …………............... ……………… شماره ثبت شرکت: ………………………… سرمایه ثبت شده: ……………. …………… صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده شرکت ……………. …................ ………… سهامی خاص ثبت شده به شماره ……………. …در تاریخ ………. …ساعت…………با حضور کلیه / اکثریت شرکاء در محل قانونی شرکت تشکیل گردید. الف: در اجرای مفاد ماده ۱۰۱ لایحه اصلاحی قانون تجارت: ۱ـ خانم/ آقای ……………. …………… به سمت رئیس جلسه ۲ـ خانم/ آقای ……………. …………… به سمت ناظر جلسه ۳ـ خانم/ آقای ……………. …………… به سمت ناظر جلسه ۴ـ خانم / آقای ……………. …………… به سمت منشی جلسه انتخاب شدند. ب: در خصوص دستور جلسه، تبدیل نوع شرکت از سهامی خاص به مسئولیت محدود بحث و بررسی شد و النهایه تصمیم گرفته شد که نوع شرکت به مسئولیت محدود تغییر یابد. ج: اساسنامه جدید در ………. … ماده ………. … تبصره تصویب و به امضاء کلیه شرکاء رسید و جایگزین اساسنامه قبلی شد. د: دو برگ تقاضانامه و دو برگ شرکت نامه تنظیم و به امضاء کلیه شرکاء رسید. هـ ـ سرمایه شرکت مبلغ ……………. ………… ریال می‌باشد اسامی شرکاء و میزان سهم الشرکه آنان به شرح زیر می‌باشد. ۱ـ خانم / آقای.............................................. دارای........................... ریال سهم الشرکه ۲ـ خانم / آقای.............................................. دارای........................... ریال سهم الشرکه ۳ـ خانم / آقای.............................................. دارای........................... ریال سهم الشرکه ۴ـ خانم / آقای.............................................. دارای........................... ریال سهم الشرکه و: اعضای هیات مدیره انتخاب به شرح زیر می‌باشند. ۱ـ خانم / آقای........................... ۲ـ خانم/ آقای........................... ۳ـ خانم / آقای........................... ز: سمت اعضای هیات مدیره بشرح زیر می‌باشد. خانم/ آقای................................. به سمت رئیس هیات مدیره خانم/ آقای................................. به سمت نایب رئیس هیات مدیره خانم/ آقای................................. به سمت مدیر عامل ح: حق امضاء کلیه اوراق و اسناد تعهد آور شرکت با امضاء مشترک خانم / آقای.............................. همراه با مهر شرکت و اوراق عادی و اداری به امضاء خانم / آقای.............................. همراه با مهر شرکت معتبر می‌باشد. ی: به خانم / آقای............................. (احدی از شرکاء یا اعضای هیات مدیره یا وکیل رسمی شرکت) وکالت داده می‌شود که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکت‌ها نسبت به پرداخت حق الثبت و امضاء ذیل دفا‌تر ثبت اقدام نماید. امضاء اعضای هیات رئیسه: ۱- رئیس هیات جلسه........................... ۲- ناظر جلسه........................................ ۳- ناظر جلسه........................................ ۴- منشی جلسه....................................... امضای اعضای هیات مدیره: ۱ـرئیس هیئت مدیره.......................... ۲ـ نایب رئیس هیات مدیره........................... ۳ـ مدیر عامل.......................... تذکرات: ۱- دو نسخه اساسنامه شرکت با مسئولیت محدود تهیه و ذیل تمام صفحات به امضاء کلیه شرکاء رسیده و به انضمام صورتجلسه تحویل شرکت‌ها شود. ۲- دو برگ تقاضانامه و دو برگ شرکت نامه تنظیم و به امضاء کلیه شرکاء برسد و به ضمیمه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۳- در صورتی که شرکت سهامی خاص که قصد تبدیل نوع دارد سرمایه تعهدی خود را نپرداخته قبل از تبدیل نوع نسبت به پرداخت سرمایه تعهدی و ارائه گواهی لازم به اداره ثبت شرکت‌ها اقدام نماید. ۴- صورتجلسه در چند نسخه تنظیم کلیه صفحات و به امضاء هیات رئیسه جلسه برسد و یک نسخه آن تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۵- در صورتی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده رعایت تشریفات دعوت وفق اساسنامه شرکت و مواد لایحه اصلاحی قانون تجارت (ماده ۹۹). الزامی است. ۶- در صورتیکه مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده اصل روزنامه حاوی آگهی دعوت بهمراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۷- نام شرکاء و میزان سهم الشرکه آنان در یک لیست نوشته و به امضاء آنان برسد و به ضمیمه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۸- صورتجلسه حداکثر ظرف یکماه از تاریخ تشکیل جلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود.

ادامه مطلب
نمونه صورتجلسه انحلال در شرکتهای سهامی خاص.

بسمه تعالی نمونه صورتجلسه انحلال در شرکتهای سهامی خاص نام شرکت: …………............... ……………… شماره ثبت شرکت: ………………………… سرمایه ثبت شده: ……………. …………… صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده شرکت ……………. …........ ………… سهامی خاص ثبت شده به شماره ………… در تاریخ …………ساعت ………… با حضور کلیه / اکثریت شرکاء در محل قانونی شرکت (اگر جلسه در محل دیگری تشکیل شده آدرس آن محل نوشته شود) تشکیل گردید. الف: در اجرای مفاد ماده ۱۰۱ لایحه اصلاحی قانون تجارت: ۱ـ خانم/ آقای ……………...... …….. به سمت رئیس جلسه ۲ـ خانم/ آقای ……………...... …….. به سمت ناظر جلسه ۳ـ خانم/ آقای ……………...... …….. به سمت ناظر جلسه ۴ـ خانم / آقای……………...... …….. به سمت منشی جلسه انتخاب شدند. ب: دستور جلسه، اتخاذ تصمیم در خصوص انحلال شرکت ……………...... …….. پس از بحث و بررسی شرکت بعلت ……………...... …….. منحل گردید و آقای / خانم (یا شخصیت حقوقی) ……………...... …….. به سمت مدیران / مدیر تصفیه انتخاب شدند. آدرس مدیر / مدیران تصفیه و محل تصفیه تهران خیابان …………….... کوچه …………….... پلاک …………….... کدپستی…………….... می‌باشد. مدیر/ مدیران تصفیه اقرار به دریافت کلیه اموال دارایی‌ها و دفا‌تر و اوراق و اسناد مربوط به شرکت را نمود. امضاء هیئت رئیسه امضاء رئیس جلسه امضاء ناظر جلسه امضاء ناظر جلسه امضاء منشی جلسه امضاء مدیر یا مدیران تصفیه: تذکرات: ۱- آخرین روزنامه رسمی شرکت در خصوص انتخاب مدیران ضمیمه صورتجلسه شود. ۲- فتوکپی شناسنامه مدیر یا مدیران تصفیه در صورتی که خارج از سهامداران باشد ضمیمه صورتجلسه شود. ۳- صورتجلسه ظرف مدت ۵ روز از تاریخ تشکیل جلسه (وفق ماده ۲۰۹ لایحه اصلاحی قانون تجارت) تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۴- در صورتیکه مدیر یا مدیران تصفیه ذیل صورتجلسه قبولی خود را اعلام نکرده باشند طی نامه جداگانه قبولی خود را اعلام و ضمیمه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۵- در صورتیکه جلسه با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده رعایت مقررات دعوت وفق اساسنامه شرکت و مفاد لایحه اصلاحی قانون تجارت و ارائه اصول آن‌ها به همراه صورتجلسه الزامی است (ماده ۹۷. ل. ا. ق. ت) ۶- لیست سهامداران حاضر در مجمع تهیه و به امضاء سهامداران برسد ضمیمه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. (ماده ۹۹ لایحه اصلی قانون تجارت)

ادامه مطلب
نمونه صورتجلسه، مجمع عمومی فوق العاده در خصوص کاهش سرمایه اختیاری در شرکتهای سهامی خاص.

بسمه تعالی نمونه صورتجلسه، مجمع عمومی فوق العاده در خصوص کاهش سرمایه اختیاری در شرکتهای سهامی خاص نام شرکت: …………............... ……………… شماره ثبت شرکت: ………………………… سرمایه ثبت شده: ……………. …………… صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده شرکت ……………. …………… سهامی خاص ثبت شده به شماره ……………در ساعت ………… مورخ…………… با حضور کلیه / اکثریت سهامداران محل قانونی شرکت تشکیل گردید. الف: در اجرای مفاد ماده ۱۰۱ لایحه اصلاحی قانون تجارت: ۱ـ خانم/ آقای …………........ ……….. به سمت رئیس جلسه ۲ـ خانم/ آقای …………........ ……….. به سمت ناظر جلسه ۳ـ خانم/ آقای …………........ ……….. به سمت ناظر جلسه ۴ـ خانم / آقای…………........ ……….. به سمت منشی جلسه انتخاب شدند. ب: پیشنهاد هیات مدیره وگزارش بازرس قانونی شرکت در خصوص کاهش سرمایه اختیاری در اجرای مواد ۱۸۹ به بعد لایحه اصلاحی قانون تجارت مقرر گردید سرمایه شرکت از مبلغ............................ ریال منقسم به............... سهم.............. ریالی به....................... ریال منقسم به.............. سهم....................... ریالی کاهش یابد و به هیئت مدیره در اجرای ماده ۱۹۲ لایحه اصلاحی قانون تجارت اختیار داده می‌شود که نسبت به طی مراحل قانونی و ثبت کاهش سرمایه در اداره ثبت شرکت‌ها اقدام نماید. ج: ماده:.............. اساسنامه شرکت بشرح مذکور اصلاح می‌گردد. د: به خانم/ آقای...................................... (احدی از سهامداران – وکیل رسمی شرکت) وکالت داده می‌شود که ضمن حضور در اداره ثبت شرکت‌ها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت و امضاء ذیل دفا‌تر ثبت اقدام نماید. امضاء هیات رئیسه: ۱ـ رئیس جلسه......................... ۲ـ ناظر جلسه................... ۳ـ ناظر جلسه........................... ۳ـ منشی جلسه................... تذکرات: ۱- اصل روزنامه‌هایی رسمی و کثیرالانتشار که آگهی کاهش سرمایه در آن درج شده به ضمیمه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۲- گواهی از مرجع قضای مربوطه دایر بر عدم وصول دادخواست (اعتراض به کاهش سرمایه) بهمراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۳- صورتجلسه هیات مدیره دایر بر عملی نمودن کاهش سرمایه به ضمیمه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۴- لیست سهامداران و تعداد سهام آن‌ها بعد از کاهش سرمایه به ضمیمه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۵- صورتجلسه در چند نسخه تنظیم و کلیه صفحات به امضاء هیات رئیسه جلسه برسد و یک نسخه آن تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۶- در صورتی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده رعایت تشریفات دعوت وفق اساسنامه شرکت و مواد لایحه اصلاحی قانون تجارت (ماده ۹۹) الزامی است. ۷- در صورتی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده اصل روزنامه حاوی آگهی دعوت بهمراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۸- نام سهامداران حاضر در مجمع و تعداد سهامی آن‌ها در یک لیست نوشته و به امضاء آن‌ها برسد و هیات رئیسه مجمع صحت آن‌ها تایید و به همراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۹- صورتجلسه حداکثر ظرف یکماه از تاریخ تشکیل جلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود.

ادامه مطلب
نمونه صورتجلسه هیات مدیره در خصوص عملی شدن کاهش اختیاری سرمایه در شرکتهای سهامی خاص.

بسمه تعالی نمونه صورتجلسه هیات مدیره در خصوص عملی شدن کاهش اختیاری سرمایه در شرکتهای سهامی خاص نام شرکت: …………............... ……………… شماره ثبت شرکت: ………………………… سرمایه ثبت شده: ……………. …………… صورتجلسه هیات مدیره شرکت ……………. ……………سهامی خاص ثبت شده به شماره ……………. … در ساعت …………مورخ………… با حضور کلیه / اکثریت اعضاء در محل قانونی شرکت تشکیل گردید. الف: براساس مصوبه مجمع عمومی فوق العاده مورخ ……………. … شرکت که اختیار عملی شدن کاهش سرمایه اختیاری را به هیات مدیره تفویض نموده با رعایت تشریفات وفق اساسنامه و لایحه اصلاحی قانون تجارت سرمایه شرکت از مبلغ ……………. …… ریال به مبلغ ………………… ریال منقسم به ………… سهم ……................. …… ریالی با نام / بی‌نام و یا تواماً که تماماض پرداخت شده می‌باشد کاهش یافت. ب: ماده ………… اساسنامه شرکت بشرح فوق اصلاح می‌گردد. ج: به خانم/ آقای ……................. …… احدی از سهامداران – اعضای هیات مدیرهـ وکیل رسمی شرکت) وکالت داده می‌شود. که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکت‌ها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت و امضاء ذیل دفا‌تر ثبت اقدام نماید. امضای اعضای هیات مدیره: ۱ـ................................ ۲ـ................................ ۳ـ................................ ۴ـ................................ تذکرات: ۱ـ اصل صورتجلسه مجمع فوق العاده دایر بر تفویض اختیار کاهش سرمایه به هیات مدیره به ضمیمه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۲ـ اصل روزنامه‌هایی (رسمی و کثیرالانتشار) که آگهی کاهش سرمایه در آن درج شده به ضمیمه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۳ـ گواهی از مرجع قضایی ذیصلاح دایر بر عدم وصول دادخواست (اعتراض به کاهش سرمایه) به همراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۴ـ لیست سهامداران و تعداد سهام آن‌ها بعد از کاهش سرمایه به ضمیمه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود. ۵ـ صورتجلسه حداکثر ظرف مدت یک ماه از تاریخ تشکیل جلسه تحویل اداره ثبت شرکت‌ها شود.

ادامه مطلب
ثبت شرکت سهامی خاص.

مدارک لازم جهت پذیرش شرکت سهامی خاص

 

1- تکمیل دو نسخه اظهارنامه شرکت سهامی خاص

2- تکمیل دو نسخه اساسنامه شرکت سهامی خاص 

 3- ارائه دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین

4- کپی شناسنامه برابر اصل شده تمامی اعضای هیات مدیره و سهامداران و بازرسین

  ( در دفاتر اسناد رسمی )ویا وکیل رسمی شرکت

5-کپی کارت ملی برابر اصل شده تمامی اعضای هیئت مدیره و سهامداران و بازرسین

  ( در دفاتر اسناد رسمی)ویا وکیل رسمی شرکت

6- درصورتیکه اعضاء هیئت مدیره یا سهامداران اشخاص حقوقی باشند ، ارائه کپی آخرین روزنامه رسمی  شخص حقوقی و نامه معرفی نماینده( در سربرگ شرکت ) و کپی شناسنامه و کپی کارت ملی برابر اصل شده نماینده شخص حقوقی .

7-در صورت داشتن سهامدار خارجی برای اشخاص حقیقی ارائه کپی برابر اصل پاسپورت و برای اشخاص حقوقی ارائه گواهی ثبت شرکت نزد مرجع ثبت شده حاوی آخرین وضعیت شرکت و همچنین ارائه اصل  و ترجمه وکالتنامه و اختیارنامه وکیل سهامدار خارجی ( اعم از حقیقی و حقوقی)

8-ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری کلیه اعضای هیات مدیره ، مدیرعامل و بازرسان شرکت از طرف متقاضی ثبت شرکت. ( مراکز پلیس +10)

9- ارائه اقرارنامه در متن صورتجلسه  جهت کلیه اعضای هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مبنی بر اینکه مشمول ممنوعیت های مندرج در اصل 141 قانون اساسی نبوده و هیچگونه ممنوعیت قانونی موضوع مواد 111 و 126 قانون تجارت برای آنها جهت عضویت در هیات مدیره و مدیرعاملی وجود ندارد . در زیر همین بند نمونه اقرار نامه آورده شده است :
      نمونه متن اقرار نامه : کلیه اعضا هیئت مدیره و مدیر عامل  اقرار نمودند مشمول ممنوعیت های مندرج در اصل 141 قانون اساسی و مواد 111 و 126 لایحه اصلاحی قانون تجارت نمی باشند.

10- ارائه اقرار نامه  بازرس یا بازرسان در متن صورتجلسه  مبنی بر اینکه هیچگونه نسبت فامیلی اعم از نسبی و سببی با مدیران و مدیرعامل شرکت تا درجه سوم از طبقه اول و دوم ندارند و خود و یا همسرشان نیز از مدیران و مدیرعامل شرکت بطور موظفی حقوق دریافت نمی دارند .در صورت کشف خلاف مشمول بند 3 ماده 243 لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت خواهد بود. ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری کلیه اعضای هیات مدیره ، مدیرعامل و بازرسان شرکت از طرف متقاضی ثبت لازم می باشد. در زیر همین بند نمونه اقرار نامه آورده شده است:
      نمونه متن اقرار نامه : بازرس ( بازرسین ) اقرار نمودند مشمول ممنوعیت های مندرج در اصل 141 قانون اساسی و مواد 111 و 126 لایحه اصلاحی قانون تجارت نمی باشند.

11- ارائه اصل وکالتنامه یا کپی برابر اصل وکالتنامه .

12-ارائه اصل قیم نامه یا کپی برابر اصل قیم نامه .

13 - پرداخت فیش 000/40 ریال بعنوان هزینه

14- ارائه گواهی بانکی مبنی بر پرداخت حداقل 35% سرمایه اولیه شرکت

 

 

 

ادامه مطلب

کلیه حقوق کپی رایت © 2024 برای ثبت شرکت راستین محفوظ است