درخواست مشاوره

مقالات و مطلب خواندنی

روش و مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود.

روش و مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود: ۱. پس از تکمیل اطلاعات مربوط به درخواست ثبت تأسیس شرکت با مسئولیت محدود در سامانه و تأیید پیش نویس آگهی توسط کار‌شناس، ۲ نسخه چاپی از اساسنامه، صورتجلسه مجمع عمومی موسسین، تقاضانامه و شرکتنامه تهیه نموده و پس از امضاء کلیه اوراق توسط شرکا و اعضاء هیئت مدیره نسبت به ارسال اوراق امضاء شده و مدارک لازم توسط پست به اداره ثبت شرکت‌ها اقدام نمایید. توجه: قبل از اقدام به تکمیل نمودن مدارک شرکت با مسئولیت محدود، موارد ذیل را مطالعه فرمائید: ۱. حداقل تعداد شرکاء در شرکت با مسئولیت محدود دو نفر خواهد بود (م ۹۴ ق ت.) ۲. حداقل سرمایه با توجه به رویه و حداقل مبلغ دریافت حق الثبت یک میلیون ریال می‌باشد. ۳. سعی شود در نام شرکت از نام شرکاء استفاده نشود، اسم شریکی که در نام شرکت قید شود، حکم شریک ضامن در شرکت تضامنی را داشته و در بدو امر مسئول پرداخت کلیه قروض و تعهدات شرکت خوا هد بود (م ۹۵ ق ت.) ۴. شرکت با مسئولیت محدود وقتی تشکیل می‌شود که تمام سرمایه نقدی و سهم الشرکه غیر نقدی نیز تقویم و تسلیم شده باشد و مدیر عامل اقرار به دریافت کلیه سرمایه نقدی و سهم الشرکه غیر نقدی، نماید و هر شرکت که بر خلاف این ماده تشکیل شود باطل و از درجه اعتبار ساقط است (م ۹۶ ق ت). ۵. در شرکت نامه باید صراحتاً قید شده باشد که سهم الشرکه‌های غیرنقدی هر کدام به چه میزان تقویم شده است و هر شرکت که برخلاف این ماده تشکیل شود باطل و از درجه اعتبار ساقط است. (م ۹۷ ق ت) ۶. کلیه شرکاء نسبت به قیمتی که در حین تشکیل برای سهم الشرکه‌های غیر نقدی معین شده در مقابل اشخاص ثالث مسئولیت تضامنی دارند (م ۹۸ ق ت) ۷. سهم الشرکه شرکاء نمی‌تواند به شکل اوراق تجارتی قابل انتقال اعم از بااسم و بی‌اسم و غیره در آید و سهم الشرکه را نمی‌توان منتقل به غیر نمود مگر با رضایت عده‌ای از شرکاء که لااقل سه ربع سرمایه متعلق به آن‌ها بوده و اکثریت عددی نیز داشته باشند (م ۱۰۲ ق ت) ۸. انتقال سهم الشرکه به موجب سند رسمی خواهد بود (م ۱۰۳ ق ت) ۹. شرکت به وسیله یک یا چند نفر مدیر که به صورت موظف با غیر موظف که از بین شرکاء یا از خارج برای مدت محدود یا نامحدود معین می‌شوند اداره می‌گردد (م ۱۰۴ ق ت) ۱۰. مدیران شرکت کلیه اختیارات لازمه را برای نمایندگی و اداره شرکت خواهند داشت مگر اینکه در اساسنامه غیر این ترتیب مقرر شده باشد (م ۱۰۵ ق ت) ۱۱. تصمیمات راجعه به شرکت باید به اکثریت لااقل نصف سرمایه اتخاذ شود و اگر در دفعه او ل این اکثریت حاصل نشد باید تمام شرکاء مجدداً دعوت شوند و در این صورت تصمیمات به اکثریت عددی شرکاء اتخاذ می‌شود اگر چه اکثریت مزبور داری نصف سرمایه نباشد، اساسنامه شرکت می‌تواند ترتیب دیگری برای حد نصاب مجامع مقرر دارد (م۱۰۶ ق ت). ۱۲. هر یک از شرکاء به نسبت سهمی‌که در شرکت دارد در مجامع دارای رای خواهد بود. اساسنامه می‌تواند ترتیب دیگری مقرر نماید (م ۱۰۷ ق ت). ۱۳. روابط شرکاء شرکت تابع مقررات اساسنامه است و تقسیم سود به نسبت سرمایه شرکاء است اساسنامه می‌تواند ترتیب دیگری برای تقسیم سود مقرر دارد (م ۱۰۸ ق ت) ۱۴. در هر شرکت بامسئولیت محدود که تعداد شرکاء بیش از ۱۲ نفر باشند باید دارای هیئت نظار بوده و هیئت نظار لااقل سالی یک مرتبه مجمع عمومی شرکاء را تشکیل دهد (م ۱۰۹ ق ت) ۱۵. هیئت نظار مرکب از ۳ نفر بوده که از بین شرکاء برای مدت یکسال انتخاب می‌شوند و اعضای هیئت نظار نبایستی عضو هیئت مدیره شرکت باشند.

ادامه مطلب
ثبت برند.

برند؛ عاملی برای اعتبار و برتری بین رقبا
اخذ گواهینامه نام تجاری یا همان «برند» یک سند معتبر با مزایای مختلف برای کسی است که آن را از اداره کل مالکیت صنعتی دریافت می کند.

ثبت برند در تمامی رشته های مشاغل مختلف با کالاهای متفاوت در زمینه های بازرگانی، تولیدی، فروشگاهی و خدمات قابل اخذ می باشد که می تواند به طور مستقیم بر روی کالای قابل عرضه اعتبار بخشی کند و انحصار و حمایت دولت را در پشتیبانی از صاحب برند را به همراه دارد.

در صورت ثبت نام تجاری در صنف خود می توانید انحصار را در اختیار خود گرفته و اجازه استفاده و کپی برداری را از رقبای خود بگیرید.

وقتی برندها دارای ارزش مالی می شوند که نکات مختلفی روی آنها انجام شود. مثلا نوع انتخاب اسم برای هر صنف متفاوت می باشد و یا فارسی و یا لاتین بودن آن، و یا نوع کالاهایی که برای آن انتخاب می شود و رعایت اصول قانونی جاری کشور در امور ثبت آن (که بهتر است با کارشناسی مربوطه مذاکره شود) و یا نوع تبلیغات و به بازار عرضه کردن آن

_x000

ادامه مطلب
نکته بسیار مهم در ثبت برند.

 

• نکته بسیارمهم در ثبت برندها پس از ثبت در داخل کشور ثبت برند در جامعه بین المللی یا جهانی می باشد، ثبت برند به صورت بین المللی به صورت ثبت در معاهدات بین المللی می باشد.

معاهدات معتبر برای ثبت برندهای جهانی شامل:

معاهدات :

۱- پروتکل مادرید

۲- معاهده لیسبون

۳- کنوانسیون مادرید

می باشد.
 در معاهده مادرید حدود ۸۶ کشور که شامل کشور ایران و عدم حضور کشور عراق می باشد حضور دارند.
 • از نکات مهم ثبت بین المللی عدم تاثیر تحریم ها بر برند یا نام تجاری می باشد که در سالهای گذشته گریبان گیر کشور ایران شده است. به طور مثال اگر بانک های دولتی ایران قبل از اعمال تحریم ها برند خود را در یکی از معاهدات بین المللی ثبت می کردند تحریم ها در آنها تاثیر نداشتند. حتی شهر ها هم از این قاعده مستثنی نبود. اگر نام شهر در این معاهدات ثبت شود می تواند از تحریم ها بگریرند. در حال حاضر تبریز اولین شهری است که برای ثبت برند اقدام نموده است.
 • برای ثبت برند به صورت  بین المللی ابتدا باید برند در نقطه مبدا ثبت شود سپس به معاهده مادرید ( ثبت جهانی) ارجاع شود.

ادامه مطلب
مزایای ثبت برند.

مزایای ثبت برند شامل: عدم سوء استفاده از نام تجاری- عدم کپی برداری و شبیه سازی بر طبق برند و همچنین عدم تاثیر تحریم ها در صورت ثبت در معاهدات بین المللی مانند معاهده مادرید می باشد. پس در نتیجه ثبت برند یا به عبارتی داشتن یک نام تجاری می تواند به بهره وری و حاشیه امنیتی شرکت ها و ارگان ها و کارخانجات کمک کند. در نظر داشته باشید ادارات استاندارد و اداره بهداشت ، غذا، دارو و ادارات محیط زیست برای اعطای مجوز یا پروانه از شما تقاضای برند می کنند.
داشتن یک برند و یا ثبت برند در نتیجه برند سازی می تواند در تاثیر گذاری هدف شرکت ها و ارگان ها و محصولات در جهت ورود به بازار رقابت کمک شایانی بکند و در نتیجه می تواند باعث ورود محصولات و خدمات دیگر توسط همان برند بدون پرداخت هزینه اضافی برای ساختن یا ثبت برندی جدید  و حضور در عرصه رقابت بدون هزینه برند سازی بشود.

ادامه مطلب
دریافت کد اقتصادی جهت ثبت شرکت.

کد اقتصادی

کد اقتصادی به استناد مفاد ماده 169 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم اصلاحی مصوب سال 1380 کلیهاشخاص حقیقی و حقوقی موظف به دریافت کد اقتصادی هستند لذا کلیه تولید کنندگان و تجار جهت مراودات تجاری خود می بایست دارای کد اقتصادی باشند. لزوم اخذ کد اقتصادی جهت اخذ کارت بازرگانی، افتتاح حساب بانکی، حضور در مناقصات و مزایدات دولتی و خصوصی و انعقاد قراردادهای دولتی و صدور فاکتور ایجاد خواهد شد.

ادامه مطلب

کلیه حقوق کپی رایت © 2024 برای ثبت شرکت راستین محفوظ است